Veel gestelde vragen bij het bestellen van een tuindoek of canvas.

Bekijk hier de veel gestelde vragen over tuindoek canvas aan onze klantenservice:

Kan ik bij tuindoekdeal mijn eigen foto laten drukken op een tuindoek of canvas?

Jazeker dat kan! Elke mogelijke print en afbeelding kun je gelijk uploaden via onze uploader of later via uw eigen dashboard . De afbeelding moet wel aan een bepaalde kwaliteit en resolutie voldoen.
Ons systeem kijkt bij het uploaden gelijk of de foto geschikt is!

Tuindoek met eigen foto

Canvas met eigen foto

Hoe bevestig ik mijn tuindoek?

De manier waarop je je eigen tuindoek bevestigt, hangt af of je er een aluminium frame bij bestelt. Als je kiest voor het aanbrengen van ogen in het tuindoek, kun je het tuindoek ophangen met spanelastieken (elastiek haken), touw, elastiekkoord of schroeven. De meest mooie en luxe manier manier om je tuindoek op te hangen is om dat met behulp van een aluminium frame te doen. Het frame wordt als doe-het-zelf pakket aangeleverd. Het aluminium frame is heel eenvoudig in elkaar te schuiven en draaien en op uw muur, wand of schutting te monteren. Met spanelastieken krijgt u een strak resultaat.

Bestel nu spanelastieken

Bestel nu elastiekkoord

Op welke manier kan ik een tuindoek of canvas betalen in de webshop?

Tuindoekdeal accepteert betaling via Ideal, creditcard of via directe bankoverschrijving. Zodra de betaling binnen is beginnen wij direct aan uw tuindoek of canvas. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je de factuur met daarop de betalingsgegevens.

Wij staan voor veiligheid

Wordt het tuindoek niet aangetast door weersinvloeden?

Het tuindoek is geschikt voor buiten in je tuin. Het tuindoek wordt bedrukt met hoogwaardige inkten die tegen alle soorten weertypen zoals regen, wind, sneeuw en zonlicht kunnen. Het tuindoek wordt gemaakt van stevig 500gr/m2 PVC Vinyl zeil, zodat het vouwloos en strak kan worden opgehangen. De ogen zijn van aluminium en roesten niet. De spanelastieken kunnen jaren mee, zijn gecoat en bestand tegen alle weersinvloeden.

Bekijk hier canvas voorbeelden

Bekijk hier tuindoek voorbeelden

Wat zijn de formaten van de ogen in de tuindoeken?

De positionering van de bevestigings ogen in het tuindoek is altijd 2 cm vanuit de buitenzijde en hebben een diameter van 15 mm. Standaard worden er ogen toegepast om de 30 cm voor maximale stevigheid.

Bekijk hier onze werktekening

Uit welke foto’s kan ik kiezen in de galerij?

In onze galerij hebben wij tal van foto’s die je kunt kiezen voor op je tuindoek of canvas. Wij blijven foto’s toevoegen en daardoor is onze galerij heel divers, maak van je tuin een Egyptische oase of fleur hem op met een ultiem bloemencorso. Tuindoekdeal heeft van alles wat, en heel makkelijk te kiezen in onze eigen galerij. Alle foto’s zijn gratis en kunnen in verschillende formaten worden uitgekozen.

Bekijk de galerij

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden en wanneer het binnen is?

Nadat de bestelling en de digitale foto(’s) zijn ontvangen en wij hebben uw betaling op onze rekening staan, beginnen wij direct met het maken van uw tuindoek of canvas, wij hanteren een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Een DHL bezorger brengt het zo snel mogelijk aan huis. Mocht de bezorger om een of andere reden de bestelling de eerste keer niet aan kunnen bieden, dan wordt de bestelling de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Indien de bezorger voor de tweede keer de bestelling niet kan afleveren, dan kun je de bestelling afhalen bij het dichtstbijzijnde distributiecentrum van DHL. Spanelastieken worden geleverd binnen 2 werkdagen!

Bekijk hier onze voorwaarden

Zijn jullie formaten op de webshop inclusief frame en wat is jullie grootste formaat?

Nee, al onze formaten zijn exclusief het aluminium frame. De afmeting van een tuindoek inclusief het aluminium frame is rondom 20 cm groter. Dus een tuindoek van 160x200cm wordt met aluminium frame 180x220cm. De maximale breedte van onze doeken is 4 meter 20, de hoogte kan tot maximaal 30 meter. Een tuindoek kan in elk gewenst formaat tot op de centimeter nauwkeurig worden bedrukt. Je kunt voor een afwijkend formaat een offerte aanvragen, en voor meer informatie op onze prijzenpagina kijken.

Bekijk hier onze formaten en prijzen

Vraag hier een offerte aan

Wat voor foto’s kan ik aanleveren?

De mooiste afdrukken op tuindoek en canvas krijg je met een kleurenfoto, maar zwart/wit levert vaak ook een heel luxe resultaat op. Als het nodig is zullen wij, na overleg, de foto bewerken of bijsnijden. Voor het aanleveren van digitaal fotomateriaal is het heel belangrijk dat de resolutie van de foto hoog is en kwalitatief goed voor vergroting. Een ideale grootte is 1200×1600 pixels of hoger. Tuindoekdeal accepteert digitale foto’s via onze automatische upload op de webshop op uw dashboard of via email. Je aangeleverde foto’s worden altijd door ons team beoordeelt op kwaliteit. Als je foto niet aan de eisen voldoet, dan stellen wij je direct op de hoogte en geven wij advies. Hoe beter je aangeleverde foto is, hoe beter het resultaat van het tuindoek of canvas!

Upload je foto hier als je de foto pas na de bestelling wilt uploaden in een beveiligde omgeving

Kan ik een artikel retourneren?

Veel van onze producten worden persoonlijk door jou gemaakt met het uploaden van je eigen afbeelding. Deze producten kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Heb je een ander niet persoonlijk artikel besteld? Als een product niet voldoet aan je verwachtingen, mag je deze binnen 14 dagen retourneren naar het volgende adres: Walstraat 66, 4571BJ Axel. De geretourneerde producten moeten in hun originele verpakking zitten en mogen niet aangepast of beschadigd zijn. Ook moeten de originele verpakking en eventuele accessoires onderdeel zijn van de retour.
De retourkosten zijn voor onze rekening. In Nederland heeft PostNL 3000 locaties, via de locatiewijzer op hun website kun je de dichtstbijzijnde PostNL locatie vinden. Vergeet niet om een retourbewijs te vragen!