Veilig tuindoek bestellen

VEILIG Betalen

Een tuindoek bestellen en veilig betalen.

Tuindoek veilig betalen

 

Online betalingen

De online iDeal betalingen in onze webwinkel worden verzorgd door Mollie. Mollie is onze Nederlandse partner op het gebied van veilig online betalen. Mollie staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige betalingen voor een groot aantal betrouwbare top webwinkels.

Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kopen en verkopen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde SSL-verbinding en wij verstrekken geen persoonsgegevens. Zodra uw betaling is ontvangen via iDeal krijgt u hiervan direct een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Daarnaast accepteren wij betalingen direct via het bekende betalingsplatform PayPal. Het betalen via PayPal zorgt ervoor dat de bestelling verzekerd is. Dat geeft u, én ons, een veilig gevoel.

Bekijk de website van Mollie
Bekijk de website van PayPal

Directe bankoverschrijving

Als u heeft gekozen voor een directe bankoverschrijving bij uw bestelling, sturen wij u de factuur met betalingscondities. Via de eigen bank kunt u het geld naar onze rekening overmaken door middel van een overboeking naar ons rekeningnummer die u terug vind op de factuur, evenals het ordernummer, Kamer van Koophandel registratie en btw nummer.

Zodra wij een betaling met het ordernummer als betalingskenmerk hebben ontvangen, word uw artikel bedrukt en verzonden.

Veiligheid gaat boven alles

Tuindoekdeal.nl hecht veel waarde aan veiligheid als het om online kopen en verkopen gaat. Onze webshop beveiligt uw persoonlijke gegevens en bankgegevens via een beveiligde SSL verbinding, dit ziet u zodra u inlogt aan het slot, schild en/of uitroepteken symbool links naast https://tuindoekdeal.nl in uw internetbrowser.

Zodra u gegevens verzend of ontvangt zoals bij het bestellen van een tuindoek, stuurt Tuindoekdeal.nl u langs een beveiligde SSL verbinding die wij wekelijks updaten via onze webhost

Tuindoek veilig bestellen