HULP Tuindoek bestellen

Wij helpen je graag op weg!

Omdat we weten dat het niet altijd makkelijk is om het juiste formaat, kleuren en bevestiging te kiezen van een tuindoek willen we je op deze pagina graag wat verder op weg helpen.

Zo bestel je je tuindoek:

 

 1. Upload je eigen afbeelding of kijk in onze eigen grote afbeeldingen gallerij met hoge kwaliteit afbeeldingen, kies je thema om een tuin in een handomdraai een luxe, mooie, of landelijke uitstraling te geven. Maak je keuze door te beginnen met het uploaden van een afbeelding of kies een afbeelding uit de gallerij hier onder.

  Kies afbeelding uit gallerij
  Upload eigen afbeelding op tuindoek
   

 2. Beslis welke maat het tuindoek moet worden. Wij hebben ons best gedaan de meest voorkomende maten voor je te selecteren, wil je toch een compleet ander formaat dan kun je terecht bij onze klantenservice. Tuindoeken worden standaard omgezoomd en voorzien van ringen om de 30 centimeter, dit kost niets extra’s.

  Bekijk formaten en prijzen
  Vul een formulier in voor onze klantenservice
   

 3. Als het tuindoek helemaal naar wens is samengesteld en je hebt je keuzes gemaakt, dan is de bestelling veilig te voltooien met iDeal. Daarnaast besteden wij veel zorg aan de kwaliteit, verzending en verpakking van je bestelling. Het tuindoek wordt altijd geleverd via DHL binnen 5 werkdagen. Je krijgt via e-mail een trackingcode toegestuurd zodat je altijd en overal je tuindoek kan volgen.

  Veilig betalen via iDeal
  Veilig te volgen via DHL