Help mij bestellen

HELP Tuindoek & tuinposter bestellen

Wij helpen je graag!

Omdat we weten dat het niet altijd makkelijk is om het juiste formaat, kleuren en bevestiging te kiezen van een tuindoek willen we je op deze pagina graag wat verder op weg helpen.

 

Afbeelding uit de gallerij of zelf uploaden?

Upload je eigen foto of kies een mooie afbeelding van hoge kwaliteit uit de fotogalerij. Tover je tuin in een handomdraai om tot een luxe, mooie, of landelijke omgeving. Je kunt ook kiezen voor een tuindoek met dieptewerking.  Ben je bang dat je eigen afbeelding niet goed genoeg is? Onze uploader controleert je eigen afbeelding, dus geen zorgen!

[button color=”green” size=”small” link=”https://tuindoekdeal.nl/winkel/” target=””]Bekijk alle artikelen[/button]

 

Tuindoek formaat en bevestiging?

Hoe groot wil je het hebben? Wij hebben ons best gedaan de meest voorkomende maten voor je te selecteren, wil je toch een compleet ander formaat? Stuur ons even een mailtje om te kijken wat we voor je kunnen doen. De tuindoeken worden standaard afgewerkt met bevestigingsogen om de 30 centimeter. Bij het bestellen kun je kiezen of je spanelastieken wilt mee bestellen of gaat voor een los doek. Bevestigen gaat gemakkelijk tussen twee schuttingdelen. Tegen de muur zorgt een aluminium frame voor een luxueuze uitstraling.

[button color=”green” size=”small” link=”https://tuindoekdeal.nl/contact/” target=””]Een apart formaat bestellen[/button]

 

Veilig betalen en gratis verzending!

Als het tuindoek helemaal naar wens is samengesteld en je alle opties/informatie hebt ingevuld, dan is de bestelling veilig te voltooien met iDeal via je eigen vertrouwde bankomgeving. Dan besteden wij veel zorg aan de kwaliteit en de verzending van je bestelling, en wordt het verzonden via DHL binnen 5 werkdagen zodat je je eigen tuin snel kunt veranderen met je eigen tuindoek.

[button color=”green” size=”small” link=”https://tuindoekdeal.nl/winkel/” target=””]Shop nu[/button]