Tuindoek klantenservice

SERVICE van Tuindoekdeal

Open vanaf 8.00 uur!

Veelgestelde vragen

Kan ik bij tuindoekdeal mijn eigen foto laten drukken op een tuindoek of canvas?

Jazeker dat kan! Elke mogelijke print en afbeelding kun je gelijk uploaden via onze uploader of later via uw eigen dashboard . De afbeelding moet wel aan een bepaalde kwaliteit en resolutie voldoen.
Ons systeem kijkt bij het uploaden gelijk of de foto geschikt is!
Tuindoek met eigen foto
Canvas met eigen foto

Hoe bevestig ik mijn tuindoek?

De manier waarop je je eigen tuindoek bevestigt, hangt af of je er een aluminium frame bij bestelt. Als je kiest voor het aanbrengen van ogen in het tuindoek, kun je het tuindoek ophangen met spanelastieken (elastiek haken), touw, elastiekkoord of schroeven. De meest mooie en luxe manier manier om je tuindoek op te hangen is om dat met behulp van een aluminium frame te doen. Het frame wordt als doe-het-zelf pakket aangeleverd. Het aluminium frame is heel eenvoudig in elkaar te schuiven en draaien en op uw muur, wand of schutting te monteren. Met spanelastieken krijgt u een strak resultaat.
Bestel nu spanelastieken
Bestel nu elastiekkoord

Op welke manier kan ik een tuindoek of canvas betalen in de webshop?

Tuindoekdeal accepteert betaling via Ideal, creditcard of via directe bankoverschrijving. Zodra de betaling binnen is beginnen wij direct aan uw tuindoek of canvas. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je de factuur met daarop de betalingsgegevens.
Wij staan voor veiligheid

Wordt het tuindoek niet aangetast door weersinvloeden?

Het tuindoek is geschikt voor buiten in je tuin. Het tuindoek wordt bedrukt met hoogwaardige inkten die tegen alle soorten weertypen zoals regen, wind, sneeuw en zonlicht kunnen. Het tuindoek wordt gemaakt van stevig 500gr/m2 PVC Vinyl zeil, zodat het vouwloos en strak kan worden opgehangen. De ogen zijn van aluminium en roesten niet. De spanelastieken kunnen jaren mee, zijn gecoat en bestand tegen alle weersinvloeden.
Bekijk hier canvas voorbeelden
Bekijk hier tuindoek voorbeelden

Wat zijn de formaten van de ogen in de tuindoeken?

De positionering van de bevestigings ogen in het tuindoek is altijd 2 cm vanuit de buitenzijde en hebben een diameter van 15 mm. Standaard worden er ogen toegepast om de 30 cm voor maximale stevigheid.
Bekijk hier onze werktekening

Uit welke foto’s kan ik kiezen in de gallerij?

In onze gallerij hebben wij tal van foto’s die je kunt kiezen voor op je tuindoek of canvas. Wij blijven foto’s toevoegen en daardoor is onze gallerij heel divers, maak van je tuin een Egyptische oase of fleur hem op met een ultiem bloemencorso. Tuindoekdeal heeft van alles wat, en heel makkelijk te kiezen in onze eigen gallerij. Alle foto’s zijn gratis en kunnen in verschillende formaten worden uitgekozen.
Bekijk de gallerij

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden en wanneer het binnen is?

Nadat de bestelling en de digitale foto(’s) zijn ontvangen en wij hebben uw betaling op onze rekening staan, beginnen wij direct met het maken van uw tuindoek of canvas, wij hanteren een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Een DHL bezorger brengt het zo snel mogelijk aan huis. Mocht de bezorger om een of andere reden de bestelling de eerste keer niet aan kunnen bieden, dan wordt de bestelling de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Indien de bezorger voor de tweede keer de bestelling niet kan afleveren, dan kun je de bestelling afhalen bij het dichtstbijzijnde distributiecentrum van DHL. Spanelastieken worden geleverd binnen 2 werkdagen!
Bekijk hier onze voorwaarden

Zijn jullie formaten op de webshop inclusief frame en wat is jullie grootste formaat?

Nee, al onze formaten zijn exclusief het aluminium frame. De afmeting van een tuindoek inclusief het aluminium frame is rondom 20 cm groter. Dus een tuindoek van 160x200cm wordt met aluminium frame 180x220cm. De maximale breedte van onze doeken is 4 meter 20, de hoogte kan tot maximaal 30 meter. Een tuindoek kan in elk gewenst formaat tot op de centimeter nauwkeurig worden bedrukt. Je kunt voor een afwijkend formaat een offerte aanvragen, en voor meer informatie op onze prijzenpagina kijken.
Bekijk hier onze formaten en prijzen
Vraag hier een offerte aan

Wat voor foto’s kan ik aanleveren?

De mooiste afdrukken op tuindoek en canvas krijg je met een kleurenfoto, maar zwart/wit levert vaak ook een heel luxe resultaat op. Als het nodig is zullen wij, na overleg, de foto bewerken of bijsnijden. Voor het aanleveren van digitaal fotomateriaal is het heel belangrijk dat de resolutie van de foto hoog is en kwalitatief goed voor vergroting. Een ideale grootte is 1200×1600 pixels of hoger. Tuindoekdeal accepteert digitale foto’s via onze automatische upload op de webshop op uw dashboard of via email. Je aangeleverde foto’s worden altijd door ons team beoordeelt op kwaliteit. Als je foto niet aan de eisen voldoet, dan stellen wij je direct op de hoogte en geven wij advies. Hoe beter je aangeleverde foto is, hoe beter het resultaat van het tuindoek of canvas!
Upload je foto hier
als je de foto pas na de bestelling wilt uploaden in een beveiligde omgeving

 

Vraag een prijs op voor een Tuindoek

Offerte

Vraag makkelijk een offerte aan via dit formulier

Stap 1 van 2

50%

 

Neem contact op via een formulier

Contact

Neem contact op via onderstaand formulier

Stap 1 van 3

33%